Boikotter Mia

Den norske heiagjengen i EM, inkludert foreldre til andre spillere, nekter å gi Mia Hundvin applaus.

Mot Russland i går kveld scoret Slagelse-vingen tre mål. Ikke én gang ble hun belønnet med klapping fra de 300 norske supporterne på tribunen.

Årsak: Ifølge supporterne har Mia sagt at de «ser ut som en gjeng med Dissimilis», skriver

Bergens Tidende

.

- Det går det ikke an å si. Skikkelig dårlig gjort av Mia. Vi bruker tusenvis av kroner på å reise rundt for å støtte de norske håndballjentene, og så klarer hun å komme med en slik uttalelse, sier styremedlem i Håndballens Venner, Per Almerud til avisa.

Håndballens venner omfatter 1200 medlemmer, blant annet foreldrene til flere av håndballjentene som spiller i EM i Danmark.

- Kubjeller er teit

Mias uttalelse skal ha falt i et intervju med Fredrik Skavlan i «Først og sist» for ti dager siden. For tre år siden sa den bergenske jenta også at hun ikke liker at supporterne bruker kubjeller på tribunen.

- Vi har ikke snakket med Mia, men har bestemt oss for vi ikke skal hylle henne. Hun liker oss tydeligvis ikke. Men det er ikke så mange av supporterne som liker henne heller. Hun skal alltid være så kul og komme med kontroversielle uttalelser, sier Almerud.

Vil ikke unnskylde

Mia Hundvin nekter for å ha kritisert supportergjengen da hun stilte opp for Skavlan i NRK.

- Jeg har ingenting å unnskylde. Jeg må få lov til å si at kubjeller er teit, men jeg har aldri sagt at supporterne likner på Dissimilis. Dessuten merket jeg ingenting til at de boikottet meg. Jeg har ikke tråkket noen som helst på tærne, sier Mia.

Likevel får hun noe som kan likne på refs fra håndballpresident Karl-Arne Johannessen.

- Slike uttalelser har jeg liten sans for. Noe mer utover det vil jeg ikke kommentere, sier han.

(Dagbladet.no)

<B>MISLIKT:</B> De norske supporterne klappet aldri for Mia Hundvins mål i går kveld.