Bojan scoret sitt første da Roma vant

Slo Atalanta.

Roma holdt imot et hardt press fra nyopprykkede Atalanta og vant 3-1 på eget gress lørdag. Dermed øyner laget toppen i serie A.

Sommerkjøpet Bojan Krcic sørget for å sende hovedstadslaget i føringen etter 20 minutter. Den tidligere Barcelona-spilleren scoret med det sitt første mål i Roma-trøya etter et skudd med venstrefoten.

Aleandro Rosi banet vei da Pablo Osvaldo doblet ledelsen drøyt ti minutter senere med å hode ballen i føttene til den argentinske angrepsspilleren.

I annen omgang fikk Roma det langt tøffere. Atalanta reduserte bare tre minutter etter hvilen ved German Denis, og målet ga bortelaget et løft.

Luis Enriques menn ble nødt til å forsvare seg i resten av kampen, men midtbanespiller Fabio Simplicio roet Roma-nervene da han sikret 3-1 i det 81. minutt.

Seieren er Romas annen for sesongen. Klubben innledet med et hjemmetap og to uavgjortresultater, men har nå etter fem kamper kommet opp i åtte poeng.

Atalanta startet sesongen med seks minuspoeng for kampfiksing, men har likevel kommet godt i gang tross lørdagens tap. Uten poengstraffen ville klubben ledet serie A alene på topp.

(NTB)