Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bøkko brakk beinet etter en baklengs salto

Håvard Bøkko skulle satse mot et comeback denne sesongen, men i påsken brakk skøyteløperen beinet.

COMEBACK: Håvard Bøkko skulle satse mot comeback denne sesongen. I påsken brakk han beinet. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
COMEBACK: Håvard Bøkko skulle satse mot comeback denne sesongen. I påsken brakk han beinet. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leggbeinet røk da han forsøkte seg på en baklengs salto og landet forkjært. Den spenstige 30-åringen har gjort en slik «backflipp» mange ganger tidligere.

– Jeg hoppet, men fikk ikke noen god landing. Jeg misset litt, og dermed fikk jeg ikke nok kraft og landet veldig dårlig. Jeg skjønte med en gang at beinet var ødelagt. Da var det bare å komme seg til røntgen og få konstatert at beinet var brukket, sier Bøkko til NRK.

Han var godt i gang med forberedelsene til sesongen. Han opplyser at han i snitt har trent ti til elleve økter i uken de siste månedene.

På grunn av skader og motivasjonsproblemer la Bøkko skøytene på hyllen før forrige sesong, men ville satse på et comeback foran OL-sesongen. Nå spørs det hvordan det går etter beinbruddet.

(NTB)