- Bøkko er ikke dum

Kramer tror ikke Mueller-sparkingen svekker Bøkko.

FRYKTER FORTSATT BØKKO: Sven Kramer tror Håvard Bøkko vil sparke like godt fra seg, selv uten Peter Mueller som trener. Foto: ARNT E. FOLVIK
FRYKTER FORTSATT BØKKO: Sven Kramer tror Håvard Bøkko vil sparke like godt fra seg, selv uten Peter Mueller som trener. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||CALGARY (Dagbladet): Sven Kramer (23) tror ikke sparkingen av Peter Mueller vil få noen betydning for Håvard Bøkkos gullsjanser i OL.

- Det er selvsagt ikke ideelt å bytte trener ti uker før OL, og jeg tror nok ikke Håvard er fornøyd med trenerbyttet. Han har samarbeidet med Peter i over fem år, og forholdet mellom dem var spesielt. Men når det ble slik må han forholde seg til det, noe annet valg har han ikke, sier nederlandske Sven Kramer til Dagbladet.

Skøytesportens største stjerne likte godt å se Johann Olav Koss på isen som assistent-trener for Bøkko & Co.

- Koss er en av tidenes beste skøyteløpere, så det er klart at også han kan gjøre en god jobb for Håvard Bøkko, sier en blid og imøtekommende Kramer til Dagbladet.

- Jobben er gjortKramer har vunnet de tre siste allroundmesterskapene i VM og EM. I Vancouver-OL er han favoritt til å ta gullet på de to lengste distansene, 5000- og 10 000-meter - som han innehar verdensrekordene på.

De to distansene er trolig Håvard Bøkkos største mulighet til å sikre seg en gullmedalje i februar. På 1500-meter ser amerikanske Shani Davis i øyeblikket helt utilnærmelig ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer