FORTSETTER: Håvard Bøkko har bestemt seg for å satse videre med det norske skøytelandslaget. Her er han sammen med hovedtrener Jarle Pedersen. Foto: Erlend Aas / SCANPIX.
FORTSETTER: Håvard Bøkko har bestemt seg for å satse videre med det norske skøytelandslaget. Her er han sammen med hovedtrener Jarle Pedersen. Foto: Erlend Aas / SCANPIX.Vis mer

Bøkko fortsetter på landslaget

Det samme gjør Johann Olav Koss.

||| (Dagbladet): I går stilte 22-åringen et ultimatum overfor skøyteforbundet. Valget skøyteforbundet fikk var å enten avskjedige Johann Olav Koss eller risikere at Bøkko sluttet på landslaget.

Nå har skøyteløperen bestemt seg for å fortsette på landslaget.

Håvard Bøkkos far bekrefter at sønnen har falt på den avgjørelsen, og varsler at det vil komme en pressemelding senere lørdag.

Bråket rundt skøytelandslaget har stadig tatt nye høyder i det siste.

Sentralt i bråket i det siste har vært samarbeidsproblemene mellom landslagsassistent Johann Olav Koss og Håvard Bøkko.

Til Dagbladet har Koss opplyst at han ønsker å skvære opp med medaljehåpet.

- Skuffet
Ifølge Aftenposten er Bøkko skuffet over at han ikke fikk gjennomslag for sine krav om at Koss måtte trekke seg.  Han ønsker ikke å samarbeide med Koss under trening og konkurranser.
Det er ikke avklart hva Bøkko vil gjøre etter denne sesongen.

Det er likevel grunn til å tro at den siste tidens uro i landslaget ikke akkurat bremser planen om å danne et eget profflag, hvor sparkede Peter Mueller er sentral.