Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bøkko gikk løp med svineinfluensa

Stiller til løp på søndag.

SYK:Skøyteløper Håvard Bøkko skøytet 1500 meter og 5000 meter med påvist svineinfluensa
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
SYK:Skøyteløper Håvard Bøkko skøytet 1500 meter og 5000 meter med påvist svineinfluensa Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer

|||Håvard Bøkko fikk påvist svineinfluensa denne uken, men skal etter planen gå søndagens 10.000 meter i Vikingskipet.

Bøkko gikk verdenscup i Heerenveen med viruset i kroppen, men det stoppet ikke hallingdølen fra å gå inn til pallplasseringer på 1500 og 5000 meter. Denne uken fikk han påvist svineinfluensa, melder NRK .

- Jeg ble litt overrasket selv da legen ringte og fortalte meg at prøvene var positive. Jeg tror det er en mild en, for jeg har bare hatt litt feber og litt hoste, sier Bøkko til NRK.

Skøytestjernen har vært feberfri de siste dagene og gikk inn til tredjeplass på 1500 meter i Vikingskipet lørdag. Sportssjef Øystein Haugen tror Bøkko også går søndagens 10.000 meter.

- Etter planen skal han gå den. Vi tar en avgjørelse søndag. Det har gått bedre og bedre dag for dag, så jeg tror ikke det er overhengende fare for at han ikke skal gå den, sier Haugen til NTB.


(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media