Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bøkko holdt kneskade hemmelig

- Vondt når jeg spisser knærne, forteller skøyteesset.

Håvard Bøkko (21) sliter med dårlige knær før helgens allround-VM. Det har han holdt helt tett om, skriver Aftenposten.

Skulderskaden har vært kjent. Kneskaden han har slitt med siden juletider har det ikke vært noe snakk om. Det handler om smerter på oversiden av begge knær.

- Det er vondt når jeg spisser knærne, men jeg prøver å legge det bort når jeg går løp. Knærne er blitt sjekket. Vi vet ikke hva det kommer av, sier Bøkko.

Landslagstrener Peter Mueller sier at Bøkko trenger hvile. Det blir det likevel ikke noe av før sesongen er over.

- Jeg er ikke lege, men husk at Håvard fortsatt er en gutt som holder på å bli voksen. Kroppen har vokst mye det siste året samtidig som han har trent hardt. Derfor tror jeg problemene er muskulære, sier Mueller.

(NTB)

SLITER MED KNEET: Håvard Bøkko, her sammen med trener Peter Mueller (t.v.), har holdt tett om at han sliter med en kneskade, en skade han ikke kjenner årsaken til. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
SLITER MED KNEET: Håvard Bøkko, her sammen med trener Peter Mueller (t.v.), har holdt tett om at han sliter med en kneskade, en skade han ikke kjenner årsaken til. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media