- Bøkko-leiren oppfører seg utidig

Skøyteforbundet nekter å kvitte seg med Johann Olav Koss.

VIL BLI KVITT KOSS: Bøkko-leiren ønsker å bytte ut Johann Olav Koss (t.h) før OL. Det går ikke skøyteforbundet med på. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
VIL BLI KVITT KOSS: Bøkko-leiren ønsker å bytte ut Johann Olav Koss (t.h) før OL. Det går ikke skøyteforbundet med på. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I dag kom det fram at Håvard Bøkko ønsker seg Johan Kaggestad fra Olympiatoppen tilbake til skøytelandslaget. Ellers kan det bli aktuelt å trekke seg fra landslaget foran OL i Vancouver.

Bøkko-leirens løsning er å kvitte seg med trenerassistent Johann Olav Koss. Kaggestad trakk seg etter en krangel med nettopp Koss.

Ødeleggende Visepresident i skøyteforbundet, Frode Bøhm, misliker sterkt presset Bøkko og hans støttespillere legger på Koss.

- Jeg synes de oppfører seg utidig. Det er ødeleggende for den arbeidsroen vi trenger fram til OL, sier Bøhm til Dagbladet.

Bøkko-leiren består av skøyteløperens far og Bøkkos private sponsorer, pluss privattrener Peter Mueller. Bøhm tror ikke det er Bøkko selv som er pådriver mot Koss.- Nei, jeg tror Håvard har bakspillere som opptrer på en måte som jeg setter veldig lite pris. Håvard er vår mann, vi ønsker ham alt vel, sier Bøhm.

- Hva synes du om at det er støy nesten hver dag?- Jeg har mest lyst til å bruke ordet forferdelig. Jeg vet at dette er slitsomt for de som styrer den sportslige biten, jeg vet at det er slitsomt for trenerteamet og løperne. Derfor er det forferdelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer