SKVÆRET OPP: Johann Olav Koss (t.h.), Håvard Bøkko og Jarle Pedersen hadde et oppvaskmøte i Salt Lake City torsdag.Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
SKVÆRET OPP: Johann Olav Koss (t.h.), Håvard Bøkko og Jarle Pedersen hadde et oppvaskmøte i Salt Lake City torsdag.Foto: Cornelius Poppe / ScanpixVis mer

Bøkko og Koss har skværet opp

- Ønsker begge å ha en god dialog framover.

|||Håvard Bøkko og Johann Olav Koss har skværet opp under et møte under skøytelandslagets precamp.

Håvard Bøkko, Johann Olav Koss og Jarle Pedersen hadde onsdag en oppklarende prat.

- Det var et godt møte, og Håvard og jeg har skværet opp. Vi ønsker begge å ha en god dialog framover, sier Koss i en pressemelding.

- Jeg har beklaget at Håvard har følt det slikt som mediene har beskrevet situasjonen, min intensjon har hele tiden vært at jeg bare ville ham alt vel i sine forberedelser og løp, sier Koss videre.

Blåst oppKoss kom inn som assistenttrener etter at Peter Mueller måtte slutte som landslagstrener for skøytelandslaget.

- Jeg har følt at tingene ble blåst opp til for store proporsjoner i mediene, og har egentlig ikke opplevd at det har vært så ille, sier Bøkko.

- Jeg har tilbudt meg å støtte Håvard på det han måtte ha behov for. Han vil på sin side spørre meg om den hjelpen han ønsker fra meg, sier Koss.

OL-fokusJarle Pedersen er hovedtrener og har direkte kontakt med Håvard Bøkko. Øystein Haugen skal være på isen under de individuelle løpene.

- Det var disse ovenstående områdene som ble fokusert på i møtet. Alt annet ønsker vi nå å legge bak oss med fokus på å forberede oss best mulig mot OL, sier Jarle Pedersen.

(NTB)