Bøkko trener med rivalen

- Det har vært gøy.

b<>TRENER SAMMEN: Håvard Bøkko nærmer seg comeback på isen etter kneproblemene. Nå er skøyteprofilen på treningsleir med rivalen Sven Kramer.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
b<>TRENER SAMMEN: Håvard Bøkko nærmer seg comeback på isen etter kneproblemene. Nå er skøyteprofilen på treningsleir med rivalen Sven Kramer. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Håvard Bøkko nærmer seg comeback på isen etter kneproblemene. Nå er skøyteprofilen på treningsleir med rivalen Sven Kramer.

Bøkko har slitt med «jumper's knee» i sommer og måtte utsette sesongstarten. Hallingen er kvitt smertene og trener for fullt igjen, men han er ikke med under verdenscupen i Berlin til helgen. Først neste uke i Heerenveen er han tilbake i konkurranse.

De siste forberedelsene til sesongdebuten har Bøkko lagt til italienske Collalbo. Der har han trent sammen med de nederlandske løperne Sven Kramer og Wouter olde Heuvel siden lørdag.

- Det har vært gøy. De trener noe annerledes enn det vi gjør. Vi norske løpere trener flere timer, men de er mer effektive og går hardere på skøyter og med raskere rundetider. De sykler også fortere. Det er lite sone 1-trening, forteller Bøkko til NTB.

Vil ikke endre opplegget Selv om Bøkko synes den nederlandske duoens treningsopplegg er interessant, er det ikke aktuelt å endre på egne planer nå.

- Det er trening du må bli vant til, og jeg kan ikke begynne med det nå i sesongen. Men det er kanskje noe å tenke på til neste år. Vi får se litt. Sondre (Skarli) har lagt planen ut sesongen. Sverre vant jo i verdenscupen, så da er ikke programmet vårt håpløst, sier 27 åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer