Bøkko-ultimatum til klokka 21 i kveld: Koss eller meg

Håvard Bøkko (22) ber toppidrettssjef Jarle Aambø si opp Johann Olav Koss innen klokka 21 i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||• Tidligere i dag: Bøkko vurderer å gi seg på landslaget

(Dagbladet): Kjemien mellom Håvard Bøkko og skøytelandslagets assistenttrener Johann Olav Koss er så elendig at Bøkko i frustrasjon nå har gitt Aambø og skøytepresident Vibecke Sørensen et endelig ultimatum:

Innen klokka 21 i kveld må de velge hvem av Bøkko og Koss de ønsker å ha med seg videre i landslaget inn mot OL i Vancouver.Flere episoderAt begge to fortsetter på landslaget er nå en løsning som er helt uspiselig for Bøkko. Skøyteløperen hevdet i går at Koss ikke lenger engang hilser på ham når de møtes i matsalen.

Dagbladet er kjent med at Bøkko også skal ha reagert sterkt på oppførselen til Koss i forbindelse med flere andre episoder. Bøkko likte heller ikke at Johan Kaggestad trakk seg ut som Olympiatoppens skøyteansvarlige. Etter det Dagbladet erfarer mener han Kaggestads exit som følge av en konfrontasjon med Koss beskriver den betente situasjonen på landslaget akkurat nå.

Ifølge Bøkko er det en klar svekkelse av alle norske skøyteløperes muligheter i OL at Kaggestad er borte.Videre påpeker Bøkko at dersom Olympiatoppen velger å stå ved Koss, så vil han og lillesøster Hege satse i et privat opplegg sammen med Peter Mueller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer