MARERITTOPPLADNING: Oppladningen tiL OL i Vancouver har på ingen måte vært ideell for Håvard Bøkko. Nå melder Aftenposten at skøyteløperen vurderer å bryte med landslaget. Foto: Torbjørn Grønning / DAGBLADET.
MARERITTOPPLADNING: Oppladningen tiL OL i Vancouver har på ingen måte vært ideell for Håvard Bøkko. Nå melder Aftenposten at skøyteløperen vurderer å bryte med landslaget. Foto: Torbjørn Grønning / DAGBLADET.Vis mer

- Bøkko vurderer brudd med landslaget

Kaggestad-avgang avgjørende.

|||Kranglingen i norsk skøytesport vil ingen ende da. Ifølge Aftenposten vurderer Håvard Bøkko å trekke seg fra landslaget før OL.

Det ble torsdag kjent at Johan Kaggestad har trukket seg fra stillingen som Olympiatoppens mann på skøyter etter uenighet med assistenttrener Johann Olav Koss.

Bøkko beklaget Kaggestads avgang og kom samtidig med kritikk mot Koss.

Aftenposten skrev fredag at krangelen mellom Koss og Kaggestad kan ende med at Bøkko bryter ut av landslaget før lekene i Vancouver.

Ifølge den godt informerte avisen, lanserte Bøkko-leiren torsdag kveld en løsning overfor Norges Skøyteforbund og Olympiatoppen der Kaggestad blir hentet tilbake samtidig som Koss fjernes fra trenerjobben på landslaget.

«Alternativt vil Håvard Bøkko bryte ut av landslaget i løpet av kort tid», skriver Aftenposten.

Håvard Bøkko er medaljekandidat i OL i Vancouver, men har fått en marerittaktig oppladning til lekene etter at trener Peter Mueller ble fjernet.

(NTB)