Bokprosjekt: - Skummelt

De siste månedene har hun skrevet bok. Lørdag åpner landslagsveteranen Camilla Herrem og Sola serien mot stjernespekkede Vipers.

RIVALER: Camilla Herrem og Nora Mørk har utallige landskamper sammen. Lørdag spiller de mot hverandre. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
RIVALER: Camilla Herrem og Nora Mørk har utallige landskamper sammen. Lørdag spiller de mot hverandre. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Lørdag klokka 18.15 i Stavanger: Sola - Vipers.

Denne helga åpner Norges håndballelite sesongen etter stor usikkerhet gjennom sommeren tilknyttet coronapandemien og muligheten for å spille kamper.

Det er Sola og Vipers som åpner ballet. På den ene siden et vell av norske landslagsspillere, på den andre landslagsveteran Camilla Herrem (33).

Når superstjerna Nora Mørk (29) nå er tilbake i norsk håndball som Vipers-spiller, er dette et av møtene hun ser fram til.

- Det blir først og fremst hyggelig å se Camilla igjen. Vi drar til Stavanger for å ta to poeng, sånn må det bare være. Så er vi venner utenfor, sier Mørk til Dagbladet.

- Et helsike

Vipers mønstrer nemlig det som er det sterkeste laget i norsk topphåndball på mange år. Sola-trener - og Herrems ektemann - Steffen Stegavik, mener Vipers er så sterke at de går ubeseiret gjennom sesongen.

- Det er en kamp vi ikke har noe å tape i. Jeg tenker at vi bare må gå ut med det vi har. Vi må prøve å gjøre en fin kamp, gjøre det vi har øvd på og få til våre ting. Hovedfokuset er på oss selv, sier Herrem til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer