Bokse-sølv til Ingrid Egner

I Witch Cup i Ungarn.

Ingrid Egner sikret seg sølvet i fjærvekt (57 kg) i den store Witch Cup i kvinneboksing i Ungarn i helgen. I finalen tapte hun 4-12 for svenske Tatjana Obradovic.

Oslo-jenta slo tsjekkiske Arleta Krausova i semifinalen. Det endte 14-4 i norsk favør, og Egner stilte med stor selvtillit i finalen. Det var helt jevnt fram til den siste runden, men da slo Obradovic til og vant 7-0, og altså 12-4 sammenlagt.

I den første kampen i turneringen i 57 kiloklassen slo Ingrid Egner ungarske Ingrid Kovacs 14-1. Egner bokset ingen god kamp, men vant likevel soleklart.

Ingen av de andre norske bokserne som var med i turneringen kom seg gjennom første kamp.

Eva Paldi fra Ungarn ble for sterk for Kristin Soot (Oslo) i 52 kiloklassen og vant fortjent 16-12 etter en temmelig jevn kamp.

Rauila Paulita fra India slo Tonje Sørlie (Champion) i 54-kilosklassen. Det sto 17-17 i poeng etter at kampen var over, men dommerne ga fordelen til den indiske jenta.

Russiske Irina Potjeva ble for sterk for Lotte Lien (Trym) i 60 kiloklassen og vant 11-3.

(NTB)

SLAGKRAFTIGE JENTER: Ingrid Egner (t.v.) er, sammen med Cecilia Brækhus, en av Norges mest talentfulle kvinneboksere. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
SLAGKRAFTIGE JENTER: Ingrid Egner (t.v.) er, sammen med Cecilia Brækhus, en av Norges mest talentfulle kvinneboksere. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer
Bokse-sølv til Ingrid Egner