Chris Eubank

Bokselegende i sorg etter sønnens død

Bokselegenden Chris Eubank (54) er i dyp sorg etter at sønnen Sebastian Eubank (29) er funnet død i Dubai, bare få dager før han skulle fylt 30.

I DYP SORG: Chris Eubank er i dyp sorg etter nyheten om sønnenes død. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB
I DYP SORG: Chris Eubank er i dyp sorg etter nyheten om sønnenes død. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg hadde aldri trodd at jeg ville skrive disse ordene eller oppleve den følelsen jeg har nå etter tapet av sønnen min. Familien min og jeg er knust over nyheten om at Sebastian er død, bare dager før 30-årsdagen hans, sier Chris Eubank i en uttalelse, ifølge flere britiske medier.

Den profesjonelle bokseren, og den tredje eldste av Eubanks barn, Sebastian Eubank, ble funnet død i Dubai fredag, skriver Sky News.

For bare noen uker siden, ble han for første gang far til en sønn sammen med kona Salma. Han skulle også fylt 30 år, om kun få dager.

- Han etterlater seg kona Salma, sønnen Raheem, som ble født for bare en måned siden, moren Karron Meadows, Nathaneal-brødrene, Chris Eubank Junior, Joseph, søster Emily og utallige familiemedlemmer og venner, sier Chris Eubank videre, som også er rangert som den tredje beste brtiske mellomvektsbokseren noensinne.

Fulgte i farens fotspor

Sebastian fulgte både farens og brorens spor inn i bokseringen. Og i løpet av sin profesjonelle boksekarriere står han igjen med to seire.

I februar 2018 vant han over polakken Kamil Kulczyk. Tidligere i år debuterte han i MMA i Dubai mot Emad Hanbali, som han også beseiret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer