Bokselegenden Bernard Hopkins fyller snart 50. I natt mistet han sine to tittelbelter til Sergej Kovalev

«Kovalev viste at «romvesenet» Bernard Hopkins er menneskelig likevel».

BOKSELEGENDE: Bernard Hopkins (høyre) fyller 50 år om to måneder. I natt møtte han Sergej Kovalev til tittelkamp, der han mistet sine to tittelbelter. Foto: AFP PHOTO/Jewel Samad
BOKSELEGENDE: Bernard Hopkins (høyre) fyller 50 år om to måneder. I natt møtte han Sergej Kovalev til tittelkamp, der han mistet sine to tittelbelter. Foto: AFP PHOTO/Jewel Samad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bernard Hopkins (snart 50), den eldste verdensmesteren i boksing, mistet i natt sine WBA- og IBF-belter i lett tungvekt til Sergej Kovalev (31).

Kovalev bokset overbevisende, og kunne utvide samlingen med WBA- og IBF-beltene. Fra før hadde han WBO-beltet. Kampen gikk 12 runder, men Hopkins fikk juling.

«Kolvalev viste at «romvesenet» Bernard Hopkins er menneskelig likevel», skriver ESPN.

Respekterer hverandre - All respekt til ham. Vi begge ville bokset mot hvem som helst, og det er slik vi endte opp her i kveld. Det er det som bragte oss sammen. Det er det folk ønsker å se, en tittel, ett belte, en mester, sier Hopkins til ESPN.

Kovalev selv har stor respekt for Hopkins, som fyller 50 år om to måneder. Likevel anbefaler han bokselegenden å legge opp.

- Jeg var nesten for rolig før denne kampen. Det eneste jeg var bekymret for var at jeg ikke var nervøs. Jeg synes han var en tøff motstander. Han er veldig god til å holde avstand. Jeg respekterer ham virkelig for kampen, men jeg synes han bør legge opp, fordi han har allerede gjort så mye og må la de yngre slippe til. Jeg er nestemann, sier Kovalev.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer