Live-published photos and videos via Shootitlive

Vladimir Klitsjko lot seg imponere over Cecilia Brækhus

Bokselegenden hyller Brækhus: - Utrolig. Jeg hadde ikke trodd dette

Cecilia Brækhus var veldig glad for at Vladimir Klitsjko fulgte kampen fra Spektrum.

SPEKTRUM (Dagbladet): Bokselegenden Vladimir Klitsjko var til stede i Oslo Spektrum da Cecilia Brækhus slo Anne Sophie Mathis på knockout i den historiske kampen.

KOMPLETT BOKSER: Etter knockout-seieren mot Mathis, sier Brækhus at hun er komplett. Det vil si at hun mestrer teknikk og styrke til det fulle. Likevel forteller hun at Mathis fikk inn noen skikkelige slag, men det var hun forberedt på etter å ha sparret mot en mannlig bokser. Video: NTB Scanpix Vis mer

Etter knockoutseieren som utløste elleville jubelscener i Spektrum og tårer fra Brækhus, ble den norske boksedronninga hyllet av den ukrainske bokselegenden.

- Hun var så konsentrert og tøff. Det var utrolig. Jeg er veldig imponert over Cecilia. Hun blir bare bedre og bedre. Cecilia er en av de mest suksessfulle kvinnelige bokserne i verden, sier Klitsjko.

Han ble - i likhet med de fleste andre - tatt på senga da 35-åringen avgjorde superduellen allerede i andre runde.

- Jeg hadde ikke trodd dette. Jeg hadde ikke trodd at Cecilia skulle vinne så raskt. Jeg er imponert. Jeg er veldig imponert.

På Dagbladets spørsmål om Mathis var klar for denne kampen, svarer Klitsjko følgende:

- Vel, hennes merittliste er veldig imponerende. Hun kan slå. Og det er klart at dersom du ikke er klar, så sitter du ikke i ringen, sier 41-åringen til Dagbladet.

Klitsjko svarte følgende på spørsmål om Brækhus er en knockout-bokser:

- Hun er faktisk ikke det. Hun er mer teknisk og ikke en knockout-bokser, men, som jeg nevnte til henne, hun var så kraftfull og konsentrert. Hun slår så hardt. Det var fantastisk. Jeg mener presentasjonen av sporten i kveld var fantastisk.

- Jeg er glad du er her

Brækhus tullet med Klitsjko like etter kampen, og sa at hun ble ekstra nervøs av at han var på plass.

- Presset ble enda større da du ringte og sa du skulle komme. Jeg tenkte: «Oh my god», sier Brækhus til ukraineren og ler.

For hun la til:

- Jeg bare tuller.

Så viste hun sin takknemlighet:

- Jeg er så glad for at du er her. Takk skal du ha. Dette var et perfekt comeback for boksing i Norge. Takk for at du kom, sier Brækhus.

- Du er champion, sa 41-åringen - før begge begynte å le.