AVLYST ETTER KORT TID: Boksestjernen Manny Pacquiaos telefonkonferanse med pressen mandag ble langt kortere enn noen hadde forestilt seg.

Etter bare kort tid brøt nemlig boksepromotor Bob Arum inn og stoppet seansen tvert. Foto: AP Photo/Jae C. Hong/NTB Scanpix
AVLYST ETTER KORT TID: Boksestjernen Manny Pacquiaos telefonkonferanse med pressen mandag ble langt kortere enn noen hadde forestilt seg. Etter bare kort tid brøt nemlig boksepromotor Bob Arum inn og stoppet seansen tvert. Foto: AP Photo/Jae C. Hong/NTB ScanpixVis mer

Boksepromotor avlyste plutselig konferanse: - Det lå an til å bli en katastrofe

Boksestjernen Manny Pacquiaos sa bare to ord.

Boksestjernen Manny Pacquiaos telefonkonferanse med pressen mandag ble langt kortere enn noen hadde forestilt seg.

Etter bare kort tid brøt nemlig boksepromotor Bob Arum inn og stoppet seansen tvert.

- Vi må gjøre dette en annen gang. La oss organisere dette på nytt og prøve igjen senere, sa en tydelig frustrert Arum uten å utdype den plutselige avlysningen.

Manny Pacquiao møter om bare to uker amerikanske Floyd Mayweather til det mange omtaler som tidenes boksekamp. Interessen rundt oppgjøret er enorm, og mandag var det meningen at filippinske Pacquiaos skulle fortelle pressen om sine forberedelser.

Slik ble det altså ikke.

God treningsleir Pacquiaos trener Freddie Roach rakk riktignok å gi en kort kommentar.

- Vi er klare. Vi har hatt en strålende treningsleir og gode sparringpartnere, sa Roach.

På spørsmål om hvordan treningen den siste har vært, svarte Pacquiao:

- Veldig bra.

Senere skal boksepromotor Arum ha forklart hvorfor han brøt av seansen overfor journalist Kevin Iole i Yahoo Sports.

- Det lå an til å bli en katastrofe. Jeg sa på forhånd at vi enten måtte gjøre dette på den riktige måten eller droppe det. Det beste hadde vært om fire eller fem utvalgte journalister fikk snakke med han på telefon. Jeg ville ikke at Manny skulle sitte der og høre på alt dette tullpratet, sa han.

Mye usikkerhet Det ble overhodet ikke snakket om billettene til storkampen på mandagens korte seanse. De er fortsatt ikke lagt ut for salg til tross for at kampen går om to uker.

Kontrakten med hotellet der kampen skal gå er heller ikke underskrevet.

Det eneste som er sikkert, er at kampen mellom to av verdens mest profilerte boksere er berammet til 2. mai i Las Vegas.

(NTB)