Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bokser lagt i kunstig koma: - Kanskje dommeren skulle stoppet kampen tidligere

Den britiske bokseren Nick Blackwell.

UTSLÅTT: NIck Blackwell ble fraktet ut av ringen på båre etter at han kollapset. Foto: Ray Tang/LNP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
UTSLÅTT: NIck Blackwell ble fraktet ut av ringen på båre etter at han kollapset. Foto: Ray Tang/LNP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den britiske bokseren Nick Blackwell er lagt i kunstig koma etter at han pådro seg blødning på hodeskallen i forbindelse med den britiske tittelkampen mot Chris Eubank jr. lørdag.

Blackwell hadde en stor hevelse over det venstre øyet da dommeren, i samsvar med en lege, bestemte seg for at nok var nok i den 10.-runden. Like etterpå kollapset briten.

25-åringen ble fraktet bort fra bokseringen på en båre etter hendelsen.

- Vi må bare vente og se hva sykehuset sier, sier generalsekretær i British Boxing Board of Control, Robert Smith, ifølge BBC.

TØFF BATALJE:
Nick Blackwell (t.h) og Chris Eubank Jr kjempet om britisk tittel. Foto: NTB Scanpix
TØFF BATALJE: Nick Blackwell (t.h) og Chris Eubank Jr kjempet om britisk tittel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eubank jr. dominerte kampen, og allerede etter noen få runder hadde Blackwell en blodig nese. Dommer Victor Loughlin har fått kritikk for at han ikke stoppet kampen før.

- Jeg traff ham med noen harde slag, kanskje dommeren skulle stoppet kampen tidligere, sier Eubank jr. selv.

De to bokserne kjempet om den britiske tittelen i mellomvekt.

- Jeg har respekt for alle som går i ringen. Det er trist at han måtte forlate ringen på båre. Alt jeg ønsket var hans belte og jeg har fått det. Jeg har oppnådd drømmen om å bli britisk mester, sier Eubank jr.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart