Boksestjerne gikk til angrep på rival på nattklubb i Ibiza

- De har en historie.

(Dagbladet): Det gikk hett for seg da briten Dereck Chisora (29) møtte boksestjernen Wladimir Klitsjko på ferieøya Ibiza.

Møtet mellom de to rivalene endte som det måtte gjøre. Testosteronet pumpet høyere enn bassen på nattklubben; sinnet var i kok.   Chisora har lenge ønsket seg å sloss for verdensmester-beltene. Klitsjko har tre belter: WBA, WBO og IBF.

Om han ville gjøre opp på dansegulvet, eller bare skulle vise seg fram, vites ikke, men før vaktene rakk å skille dem, pekte Chisora på rivalen og skrek:

- Vi er ikke ferdige.

I klinsj Chisora har et anspent forhold til så å si alle som går og står. Der andre lever uppercuter med munnen før kamp, er 29-åringen typen som jabber både med munn, spytt og hende.

Spesielt med Klitsjko-brødrene.

Da Chisora møtte Klitsjko bror Vitali i fjor, spyttet han vann i ansiktet på den ukrainske bokseren før kampen. Da de to hadde et pressetreff før kampen, slo han like så godt til ukraineren.

Chisora tapte både kampen og respekt, men ga seg ikke der.

Drapstrusler Han har også truet med å skyte sin landsmann David Haye etter oppgjøret. 

 BITRE FIENDER:   Dereck Chisora har angrepet familien Klitsjko før. Her er det Vitali som får gjennomgå. Foto: Lukas Barth / AP / NTB Scanpix
BITRE FIENDER: Dereck Chisora har angrepet familien Klitsjko før. Her er det Vitali som får gjennomgå. Foto: Lukas Barth / AP / NTB Scanpix Vis mer

Men nå ser det ut som oppmerksomheten er rettet til verdenseneren Wladimir.  Onde tunger skal ha det til at den britiske bokseren bevist oppsøkte rivalen på Ibiza, men det nekter treneren på.

- De har en historie, men møtet på Ibiza var helt tilfeldig, sier Chisoras trener Don Charles til The Mirror.

Treneren mener sin elev bare er en kamp eller to unna å kjempe om tittelen verdens beste bokser.

Da møter han mest sannsynlig Klitsjko igjen. Men da er nattklubb byttet ut med boksering.