KONTROVERSIELL BOKSER: Adrien Broner har vært involvert i flere kontroversielle episoder den seneste tiden. Her feirer han VM-tittelen i fjærvekt. Foto: AP Photo/Tim Larsen/NTB scanpix
KONTROVERSIELL BOKSER: Adrien Broner har vært involvert i flere kontroversielle episoder den seneste tiden. Her feirer han VM-tittelen i fjærvekt. Foto: AP Photo/Tim Larsen/NTB scanpixVis mer

Boksestjerne provoserer med å skylle penger ned i do

Kastet også penger til folk fra scenen på strippeklubb.

(Dagbladet): Adrien Broner (23) er en meget talentfull bokser som aldri har tapt en kamp i sin karriere. Det spørs om ikke den suksessen har gått til hodet på ham. I en video som ligger på Youtube kan du se Broner rive i stykker noen 20-dollarsedler før han skyller bitene ned i do.

Stående på en balkong i Miami med noen venner blar han først gjennom en stor bunke med 100-dollarsedler, før han kaster sedlene på bakken.

Det er tydelig at det er kun de store sedlene som betyr noe for amerikaneren, for de mindre sedlene vil han ikke spare på.

- Dette gjør jeg med andre sedler, sier Broner i videoen, før han skyller 20-dollarsedlene ned i do.

Det er likevel ikke den minst flatterende videoen av boksestjernen som sirkulerer på nettet om dagen.

På strippeklubb Broner har også blitt filmet på en strippeklubb, hvor det kan se ut som han utfører oralsex på den ene stripperen på scenen. Samtidig skal han ha kastet 15.000 dollar (rundt 100.000 norske kroner) ut til en folkemengde på den samme klubben.

Og som om ikke det var nok skal Broner også ha blitt arrestert for å bite en sikkerhetsvakt etter en slåsskamp i forrige uke.

- Det var bare en misforståelse. De trodde det var en stor slåsskamp, men det var det ikke. Jeg slo aldri noen. Det er ok. Jeg er ok, sa Broner ifølge ESPN etter episoden.