Boksestjerne sendt til sykehus etter knockout

Ble liggende i store smerter.

 BLE LIGGENDE: Frida Wallberg (t.h.) fikk hard medfart i kveldens oppgjør. Foto: Maja Suslin / REUTERS / NTB scanpix
BLE LIGGENDE: Frida Wallberg (t.h.) fikk hard medfart i kveldens oppgjør. Foto: Maja Suslin / REUTERS / NTB scanpixVis mer

Den svenske boksestjernen Frida Wallberg ble slått knockout av australske Diana Prazak fredag. Hun ble fraktet til sykehus på båre.

 Den svenske jenta ble liggende med store smerter og måtte ha oksygentilførsel før hun ble båret ut av ringen foran øynene på et sjokkert publikum. Hun ble kjørt direkte til sykehus, og nedslagningen var så stygg at flere av tilskuerne tok til tårene.

Wallberg åpnet kampen best og hadde en klar poengledelse etter fem runder. Men i den åttende runden ble hun slått ut, og dermed overtok Prazak VM-beltet hennes i World Boxing Council (WBC).

Kampen gikk i superfjærvekt.

- Det er ikke noe bra at kamper ender på denne måten. akkurat nå føler jeg ikke at jeg har vunnet noen ting, sa Diana Prazak etter kampen. Nederlaget var Wallbergs første på 12 kamper.

Den svenske jenta har vært svært ivrig på å få en kamp mot Cecilia Brækhus som bokser i weltervekt og altså er mye større og tyngre enn Wallberg. Det spørs vel om en slik kamp blir lagt på is nå.

(NTB)