Bokset for tittel - så døde ektemannen

Tragedie for argentinsk bokser.

JOBBET SAMMEN: Sabrina Perez og ektemannen og trener Diego Arruta. Foto: Mauricio Sulaimain/Twitter/X
JOBBET SAMMEN: Sabrina Perez og ektemannen og trener Diego Arruta. Foto: Mauricio Sulaimain/Twitter/X Vis mer
Publisert

Den argentinske bokseren Sabrina Perez (36) klarte ikke å forsvare tittelen sin i fjærvekt, da hun tapte mot australske Skye Nicolson (28) på poeng i meksikanske Tijuana lørdag.

Underveis i kampen fikk plutselig ektemannen, som også var hennes trener, et hjerteinfarkt. Diego Arruta (58) døde seinere på sykehuset.

Det bekrefter WBC-president Mauricio Sulaiman i et innlegg i sosiale medier.

«Det er med stor tristhet at vi har blitt informert om det plutselige dødsfallet til Argentina-trener Diego», skrev Sulaiman i en uttalelse fredag kveld.

Arruta skal ha kollapset i hjørnet av ringen mellom runde ni og ti. Han skal ha blitt hastet til et lokalt sykehus, men døde rundt to timer seinere.

«Seieren ble overskygget av det tragiske dødsfallet til Perez-trener Diego under kampen. Våre tanker går til dem og familien», skriver Paul Ready, som er manager for Nicolson som vant kampen, på Instagram.

«Hvil i fred, Diego», skriver promotøren Matchroom Boxing i en uttalelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer