Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Boksetap for Tonya Harding

Tonya Hardings debut på den profesjonelle boksearenaen endte med tap mot Samantha Browning.

Idrettskarrieren til Tonya Harding fikk ikke akkurat noen oppsving i Memphis natt til søndag norsk tid.

- Dette var mye, mye tøffere enn jeg hadde forventet. Nå har jeg bare lyst til å trene hardere, sa Harding etter å ha tapt kampen.

Den tidligere kunstløperen entret ringen til rockemusikk og buing fra publikum og ble introdusert som «den slemme bokseren».

Browning og Harding kjempet seg gjennom fire runder, men publikum fikk ikke se mange rene slag. De få som kom ble møtt med ellevill jubel i Pyramid Arena.

- Jeg hadde problemer med å få inn slagene mine. Jeg gleder meg til å bokse igjen, sa Harding og la til at hun trodde publikum hadde fått valuta for pengene. Hun skal i ringen igjen to ganger før slutten av mars.

Tonya Harding ble utestengt fra kunstløp da det ble kjent at hun hadde medvirket til å leie inn folk for å skade rivalen Nancy Kerrigan før OL på Lillehammer i 1994.

(NTB)

Og kampen endte slik den måtte.
Tonya Harding deltok i OL på Lillehammer.
Tonya prøvde å slå fra seg.
Men hun hadde ikke mulighet mot Samantha Browning.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling