KOSTER LIKE MYE? Mohammed Abdellaoue skal ha blitt solgt til Hannover for 10-12 millioner. Ifølge Christian Bolanos (t.v) krever Start like mye for ham når norske klubber spør. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
KOSTER LIKE MYE? Mohammed Abdellaoue skal ha blitt solgt til Hannover for 10-12 millioner. Ifølge Christian Bolanos (t.v) krever Start like mye for ham når norske klubber spør. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Bolanos håper han er ferdig i Start

Irritert over Moa-prislapp.

||| (Dagbladet): Christian Bolanos er aktuell både for Rosenborg, VIF og danske FCK.

Nå går costarikaneren ut med en bønn til Start-ledelsen: Selg, og selg nå.

- Jeg elsker både supporterne og klubben, men jeg håper jeg har spilt min siste kamp for klubben nå, sier kantspilleren til Fædrelandsvennen.

Ifølge avisa har Start-leder Rune Jakobsen fått beskjed om at han vil bort umiddelbart. Årsak: Han vil til en klubb med høyere sportslig kvalitet - med høyere lønn.

- Det var ingen hemmeligheter og «face to face». Jeg vet at Start åpnet døren for meg, men dette er min sjanse. Det verste som kan skje, både for meg og klubben er at jeg blir Bosman-spiller. Start har ikke mulighet til å få noe for et eventuelt videresalg og jeg vil være eldre og mindre attraktiv, sier Bolanos til avisa.

26-åringen reagerer kraftig på Start-trener Knut Tørums utspill om at han aldri blir RBK-spiller før kontrakten går ut om halvannet år.

Og han synes klubben har gitt ham en prislapp som er altfor høy, han mener selv at Start ønsker seg 10-12 millioner kroner.

-  Se på Moa. Start vil ha omtrent like mye internt i den norske ligaen. Det høres veldig rart ut, sier Bolanos.

Han spiller ikke mot Viking søndag, på grunn av en skade.