Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bolanos og Borges ikke til VM

Uruguay tok plassen i natt.

VM-PLASSEN KLAR: Her jubler Uruguay-spillerne ved kampslutt. Foto: EPA/Iván Franco
VM-PLASSEN KLAR: Her jubler Uruguay-spillerne ved kampslutt. Foto: EPA/Iván Franco Vis mer

|||

Uruguay er klar for VM-sluttspillet i fotball i Sør-Afrika neste år. Etter 1-1 hjemme mot Costa Rica onsdag, vant Uruguay 2-1 sammenlagt.

Dermed blir det ingen VM-tur for Costa Rica, som har fire spillere fra norsk fotball på laget.

Uruguay kvalifiserte seg ikke til VM i Tyskland i 2006, men er tilbake i det gode selskap neste år. Costa Rica kjempet tappert på bortebane, men det holdt ikke for gjestene.

- Kvalifiseringen var veldig tøff, og det ble også bekreftet med denne kampen, sa Uruguays landslagssjef Oscar Washington Tabarez.

Innbytter Sebastian Abreu sendte vertene i føringen etter 70 minutter, men Costa Rica slo tilbake like etterpå. Kaptein Walter Centeno sto bak utligningen og ga Costa Rica et nytt håp.

UTSLÅTT: Start-spiller Christian Bolanos depper over Costa Ricas sammenlagttap i natt. Foto: REUTERS/Andres Stapff
UTSLÅTT: Start-spiller Christian Bolanos depper over Costa Ricas sammenlagttap i natt. Foto: REUTERS/Andres Stapff Vis mer

I sluttminuttene ble kampen stoppet i fem minutter da et kamerateam kom i bråk med innbytterne på benken til Costa Rica.

Cristian Bolanos (Start), Pablo Herrera (Aalesund) og Roy Miller (Rosenborg) spilte hele kampen for Costa Rica. Celso Borges (Fredrikstad) ble byttet ut etter 58 minutter.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media