Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bolaños mistet broren i bilulykke - nå sørger han igjen

- Alle nyhetssendingene i Costa Rica handler om Marshall.

SORG: Slektninger bærer kisten med omkomne Dennis Marshall under en minnestund på stadion Eladio Rosabal i går.Foto: SCANPIX/REUTERS
SORG: Slektninger bærer kisten med omkomne Dennis Marshall under en minnestund på stadion Eladio Rosabal i går.Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer

(Dagbladet): Fotballklubben AaB og Costa Rica er i sorg etter at 25-årige Dennis Marshall og hans kone mistet livet i en bilulykke i hjemlandet natt til i går.

Fredrikstads Celso Borges fortalte Dagbladet om tapet av en god venn i går, og i Costa Rica sitter tidligere Start-stjerne Christian Bolaños og forsøker å takle hendelsen.

- Det er jo ikke mye å si. Jeg er dypt sjokkert over dette, det har ikke gått opp ordentlig for meg ennå. Det er ikke mer enn fem-seks dager siden spilte landskamp sammen, og jeg la opp til målet hans. Nå er Dennis død, sier FCK-spilleren til Ekstra Bladet.

- Alle nyhetssendingene her i Costa Rica handler om ulykken, og alle vi som kjente Dennis sitter sjokkerte og prøver å følge med, sier Bolaños.

Mistet broren
Marshall scoret for Costa Rica i en kamp i Concacaf Gold Cup for bare noen dager siden, men frontkolliderte med en lastebil i fjellene nær hovedstaden San Jose.

Både han og kona ble drept i sammenstøtet.

For Christian Bolaños, som mistet storebroren sin i trafikken i Costa Rica for noen år siden, bringer ulykken minnene tilbake.

- Det var et annet sted i landet, men når slike ulykker skjer, spesielt når det rammer min gode venn Dennis, så kan jeg ikke la være å tenke tilbake på den gangen jeg mistet min bror, sier han.

Presidenten kondolerte
- Da vi spilte Champions League-kamper i fjor ga jeg fribilletter til Dennis og hans kone. Etter kampene ble de med hjem og overnattet hos meg, og vi hadde det fantastisk sammen. Nå har jeg mistet en fantastisk venn, og Costa Rica har mistet en meget talentfull forsvarer, sier Bolaños.

Ifølge Ekstra Bladet gikk Costa Ricas president Laura Chinchilla ut på riksdekkende tv for å uttrykke sin sorg over Dennis Marshalls dødsfall i går kveld.

VENNER: For en knapp uke siden sto Dennis Marshall side ved side med Christian Bolaños under Gold Cup.Foto: SCANPIX/AFP/Jim WATSON
VENNER: For en knapp uke siden sto Dennis Marshall side ved side med Christian Bolaños under Gold Cup.Foto: SCANPIX/AFP/Jim WATSON Vis mer