BEST I HØYDEN: Bolivia og Marcelo Martins (t.v.) er en vrien motstander på 3600 meters høyde i La Paz. Det fikk Brasil merke i natt. Foto: Aizar Raldes, AFP/Scanpix
BEST I HØYDEN: Bolivia og Marcelo Martins (t.v.) er en vrien motstander på 3600 meters høyde i La Paz. Det fikk Brasil merke i natt. Foto: Aizar Raldes, AFP/ScanpixVis mer

Bolivia banket b-preget Brasil

2-1 i La Paz.

|||Et redusert Brasil-lag tapte 1-2 i høyden mot Bolivia.

Landslagssjef Dunga avviste at allerede VM-klare brasilianeren hadde tatt lett på oppgaven selv om verken Kaká eller Luis Fabiano var med.

- Jeg tok ut de spillerne som var best forberedt på å spille i høyden, og vi har også en viktig hjemmekamp onsdag slik at jeg måtte spare noen spillere, sa Dunga.

Brasil sto med 19 landskamper uten tap før nederlaget på Hernando Siles i La Paz natt til mandag.

- Det er ikke umenneskelig å spille i høyden, så lenge du har tid til å akklimatisere deg, sa Dunga om kampen som ble spilt i 3600-meters høyde.

Edgar Olivares headet Bolivia foran etter en corner da 10 minutter var spilt. Etter en halvtime Marcelo Martins doblet med et frispark.

Brasil sløste vekk et par sjanser før Nilmar kunne heade inn en redusering. Bolivia kan ikke komme til VM i Sør-Afrika neste år.

- Resultatet gir deg en sur smak. For vi har slått de beste lagene, men samtidig tapt mot de landslagene vi ikke skulle her hjemme i La Paz, sa Bolivia-trener Erwin Sanchez.

(NTB)


AUDA! Brasils Diego Souza ramler. Foto: Martin Bernetti, AFP/Scanpix
AUDA! Brasils Diego Souza ramler. Foto: Martin Bernetti, AFP/Scanpix Vis mer