Boliviansk modell var copilot i den tragiske flystyrten. Hjerteskjærende intervju bare timer før ulykka

71 personer mistet livet.

HUN VAR PILOT PÅ ULYKKESFLYET: Den bolivianske modellen og flygeren Sisy Arias, ble intervjuet ombord på ulykkesflyet minutter før avgang. Senere styrtet flyet og 71 mennesker i døden. Blant dem var Arias selv. Video: Reuters Vis mer Vis mer Vis mer

(Dagbladet): 71 personer mistet livet da flyet som fraktet det brasilianske fotballaget Chapecoense til Colombia styrtet like utenfor Medellin natt til tirsdag.

I cockpit satt 29 år gamle Sisy Arias som copilot. Den bolivianske piloten jobbet også som modell, og ifølge hennes Instagram-profil har hun alltid drømt om å fly.

I et videoklipp som nå har blitt offentliggjort, blir Arias intervjuet like før flyet skal ta av. Her forteller hun at hun er stolt av å fly laget, og at de vil yte passasjerene den best tenkelige servicen.

- Jeg elsker deg

Broren hennes har i etterkant av ulykken kommet med en hjerteskjærende uttalelse og siste hilsen til sin avdøde søster.

- Kjære søster. Jeg kommer til å savne deg resten av mitt liv. Jeg mangler ord for å beskrive den smerten og tomrommet jeg nå føler. Du var min sjelevenn, og nå har du forlatt meg og hele familien som elsket deg, sier han ifølge Daily Mail.

I'mTheCaptain#LoveFlying#KFxeAirport#FortLaudardale#CirrusSR20

A photo posted by Gabriela A. Paraviciny (@sisyariasgp) on

- Du var det beste mennesket jeg har møtt, og jeg gleder meg til å se deg igjen når Gud tar meg fra denne verden. Jeg vil alltid elske deg, min elskede søster.

Faren til Sisy, Jorge Arias, jobbet som journalist i Bolivia. Også han har kommet med en siste hilsen.

- Jenta mi, jeg elsker deg, og det vil jeg alltid gjøre.

Årsak

Habilitation✈️#CirrusSR20#Complete#FeelingProud#

A photo posted by Gabriela A. Paraviciny (@sisyariasgp) on

Det var lenge uklart nøyaktig hva som var årsaken til flyulykka, men onsdag publiserte den colombianske radiostasjonen W Radio et opptak av en samtale mellom flyets kaptein og trafikkledelsen.

Opptaket viser at flygeren flere ganger ba om landingstillatelse på grunn av total elektrisk svikt og mangel på drivstoff.

Ifølge NTB gir flygelederen instruksjoner til kapteinen mens flyet stadig mister både fart og høyde.

Havariårsaken er foreløpig ikke bekreftet fra offisielt hold, men opplysningene virker å stemme overens med det flygeren av et rutefly i nærheten har fortalt.