Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bolland tilbake med scoring og tre assister

Blackhawks måtte slå Canucks.

REDNINGSMANN: Chicago Blackhawks-center Dave Bolland (t.v) var tilbake etter 17 kampers skadeavbrekk, og plukket fire poeng. Foto:  AP/Nam Y. Huh
REDNINGSMANN: Chicago Blackhawks-center Dave Bolland (t.v) var tilbake etter 17 kampers skadeavbrekk, og plukket fire poeng. Foto: AP/Nam Y. Huh Vis mer

Dave Bolland var tilbake på laget, og dermed slo Chicago Blackhawks til mot Vancouver Canucks da det gjeldt som mest.

Det var enten vinn eller forsvinn for Blackhawks i den fjerde kampen i første runde i Western Conference i National Hockey League (NHL) tirsdag. Canucks ledet 3-0 i kamper og var en seier fra avansement, men foreløpig satte Bolland og Blackhawks en stopper for det.

Etter 17 kamper på sidelinjen på grunn av skade var Bolland tilbake igjen. Han slo til med en scoring og tre assister. Det gir ham mye av æren for den solide 7-2 seieren til hjemmelaget.

- Det var tøft å komme på banen igjen og vende seg til spillet, for det er tøft å være utenfor en hel måned. Derfor hadde jeg ikke de store forventningene til denne kampen, men det ble virkelig en flott kveld, sa Bolland etter kampen.

Det sto 1-1 etter den første perioden, men Blackhawks var det førende laget. Kampen eksploderte med fantastisk Chicago-spill i midtperioden, og etter 40 minutters spill sto det 5-1 til hjemmelaget.

Da var det meste avgjort og en femte kamp var sikret for Chicago, som klarte å holde liv i håpet om Stanley Cup-trofeet.

(NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media