Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bolt åpen for United-spill i 2013

- OL er bak meg. Det gikk bra og tar bort litt av presset.

KLAR TIL DYST: Usain Bolt har allerede vist seg fram på Old Trafford denne sesongen. Neste år kan han muligens komme til å ikle seg den røde drakta i forbindelse med en oppvisningskamp mot Real Madrid. Foto: PETER POWELL / EPA / NTB Scanpix
KLAR TIL DYST: Usain Bolt har allerede vist seg fram på Old Trafford denne sesongen. Neste år kan han muligens komme til å ikle seg den røde drakta i forbindelse med en oppvisningskamp mot Real Madrid. Foto: PETER POWELL / EPA / NTB Scanpix Vis mer

Usain Bolt avslutter Diamond League-sesongen fredag. Sprintkongen er også helt klar for en opptreden med Manchester United.

Manager Alex Ferguson har åpnet for at jamaicaneren kan delta i en oppvisningskamp mot Real Madrid neste år.

- OL er bak meg. Det gikk bra og tar bort litt av presset. I 2013 kan jeg ta noe mer risiko. Veldedighetsfotball? Hvorfor ikke?, sa Bolt torsdag.

United-kampen er lagt til 3. juni neste år. VM går i tidsrommet 10. - 18. august. Bolt er stor fan av United og var på plass på Old Trafford kort tid etter London-OL.

Bolt løper 100 meter fredag. - Jeg har ikke noen problemer med å motivere meg for dette. I Brussel finnes en av de raskeste banene.

Yohan Blake løper 200-meteren i samme stevne.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media