Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bolt dropper lengdeplanene i Rio-OL

Vil heller forsvare sprintgullene.

HOLDER SEG TIL LØPING: Usain Bolt dropper tanken på å satse mot lengde i OL i Rio. Foto: SCANPIX/AP/New Zealand Herald, Dean Purcell
HOLDER SEG TIL LØPING: Usain Bolt dropper tanken på å satse mot lengde i OL i Rio. Foto: SCANPIX/AP/New Zealand Herald, Dean Purcell Vis mer

Usain Bolts lengdeflørt settes på vent. Under OL i Rio om knappe fire år vil han satse alt på å forsvare gullene på 100 meter, 200 meter og 4 x 100 meter stafett.

Bolt har gjentatte ganger nevnt muligheten for at han ville forsøke seg i lengdegropen, men det blir ingen satsing de kommende fire år.

- Jeg vil ikke delta i noen nye øvelser i Rio de Janeiro. Det er en sjanse for at jeg kan vinne alle de tre øvelsene for tredje gang. Det er det som er mitt mål, sa Bolt under et besøk i New Zealand.

Sprintesset tok individuelt gull på 100 og 200 meter både i OL i Beijing og OL i London. Begge steder deltok han på Jamaicas lag som vant 4 x 100 meter stafett.

(NTB)