ENDRET PLANER: Usain Bolt endret planene i siste liten og reiser ikke på Jamaicas treningskamp før friidretts-VM i Beijing. Foto: Kirby Lee-USA TODAY Sports
ENDRET PLANER: Usain Bolt endret planene i siste liten og reiser ikke på Jamaicas treningskamp før friidretts-VM i Beijing. Foto: Kirby Lee-USA TODAY SportsVis mer

Bolt endret planene i siste liten. Dropper treningsleir

Rett til Beijing-VM.

Usain Bolt endret planene i siste liten og reiser ikke på Jamaicas treningskamp før friidretts-VM i Beijing.

Sprinteren er den eneste jamaicaneren i VM-troppen som ikke deltar på oppkjøringsleiren i Japan. 28-åringen skulle i utgangspunktet være med på de to siste dagene av samlingen.

- Han skulle komme inn nå, men i siste øyeblikk ble det bestemt at han ikke skal komme, siden laget bare er to dager unna å reise til Beijing, sa Jamaica-manager Ludlow Watts.

Verdensrekordholderen på 100- og 200 meter har slitt med formen denne sesongen. Justin Gatlin var vært suverent best i år, men i sitt forrige stevne i London løp Bolt inn til 9,87 og viste at formen er på anmarsj.

Landsmannen Kemar Bailey-Cole blir ikke å se på startstreken i VM. 23-åringen sliter med hamstringen og kan ikke delta i mesterskapet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram