Bolt frykter treneren

Verdens raskeste tror det blir ekstratrening.

SLITER MED TEKNIKKEN: Verdens raskeste mann, Usain Bolt. Her under Bislett Games. Foto: Dagbladet.
SLITER MED TEKNIKKEN: Verdens raskeste mann, Usain Bolt. Her under Bislett Games. Foto: Dagbladet.Vis mer

- Jeg er litt urolig for hva treneren finner på nå, sa Usain Bolt etter å ha trøblet litt med teknikken da han leverte årets raskeste 200 meter i verden.

- Stemte ikke Tiden 19,73 var nok til å knuse både konkurrentene og Michael Johnsons banerekord i Paris. Og kanskje nok til å skremme Tyson Gay (løp på 19,74 under det amerikanske mesterskapet) en smule drøye måneden før VM i Moskva.

Det var likevel noe som ikke stemte helt for Bolt. Særlig på oppløpet virket jamaicaneren mindre hvass enn man er vant til å se ham.

- Jeg kunne ha sprunget de siste 50 meterne bedre. Det var ikke like kraftfullt som vanlig, og på de siste 30 hadde jeg problemer med teknikken, innrømmet stjernesprinteren ifølge svenske TT.

Før han la til med et glis om munnen:

- Det var det jeg fikk med meg. Treneren så sikkert flere ting. Han vet nok hva jeg skal gjøre. Jeg vet ikke hva, men det blir helt sikkert intensivt.

Ikke bekymret Den regjerende OL- og verdensmesteren på 200-meteren har altså litt å jobbe med på trening før han er i VM-slag. Samtidig er han ikke bekymret. Tapet for Justin Gatlin på 100-meteren i Roma forrige måned, ofrer han ikke en tanke.

- Jeg taper én 100 meter, og alle lager en stor greie av det. Jeg er en mesterskapsløper. Og så lenge jeg er i god form, er jeg ikke bekymret.

- Alt bygges opp mot et fantastisk VM. Dere vil få se et stort show der. Det blir heftig. Og det vil jeg være klar for, sa Bolt etter lørdagens seier i Paris. (©NTB)