Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bolt har tilgitt Ronaldo

Sprintkongen tok avspark på Bernabeu.

SCORET I SERIEÅPNINGEN: Cristiano Ronaldo puttet fra krittmerket da Real Madrid slo Deportivo La Coruna 3-2 i seriepremieren. Foto: AFP
SCORET I SERIEÅPNINGEN: Cristiano Ronaldo puttet fra krittmerket da Real Madrid slo Deportivo La Coruna 3-2 i seriepremieren. Foto: AFP Vis mer

(Dagbladet.no) Verdens raskeste mann er en lidenskapelig fotballtilhenger og favorittlaget til Usain Bolt er Manchester United.

Derfor ble han skuffet da Cristiano Ronaldo i sommer valgte å forlate klubben til fordel for det nye stjernegalleriet til Real Madrid. Likevel takket Bolt ja til invitasjonen fra Real-ledelsen om å være hedersgjest under serieåpningen i går kveld.

Og det virker som Bolt nå har svelget unna Ronaldo-skuffelsen.

- Vil bli bedre
For da han ble intervjuet av AS TV på vei til Santiago Bernabeu i går var han like sikker som han er selvsikker før en 100 meter.

SYMBOLSK AVSPARK: Usain Bolt fikk æren av å sparke i gang sesongen for Real Madrid. Foto: REUTERS
SYMBOLSK AVSPARK: Usain Bolt fikk æren av å sparke i gang sesongen for Real Madrid. Foto: REUTERS Vis mer

- Cristiano kommer til å score, han vil score i kveld. Husk at jeg sa det, han vil score i kveld, sa Bolt.

35 minutter inn i kampen mot Deportivo La Coruna sendte portugiseren et straffespark i mål. Da gliste nok sprintesset bredt på VIP-tribunen.

Jamaicaneren, som under VM i Berlin knuste sine egne verdensrekorder på både 100 og 200 meter, var ikke i Madrid bare for å heie på Ronaldo. Han tok også et symbolsk avspark, før han jogget av banen og lot «Nye Galacticos» overta. Deportivo kom tilbake to ganger i kampen, men Lassana Diarra sikret til slutt en 3-2-seier.

- Jeg har en god følelse og det er alltid viktig å vinne åpningskampen. Laget er godt, men vi må fortsette å forbedre oss. Den første kampen er alltid vanskelig og vi kommer til å forbedre oss gradvis, sier Ronaldo ifølge AS.

SETT DEN FØR? Når jamaicanske myndigheter en gang i framtida - det går nok ikke lang tid - skal reise en statue av Usain Bolt, trenger du ikke være rakettforsker for å gjette hvordan den kommer til å bli seende ut. Foto: REUTERS
SETT DEN FØR? Når jamaicanske myndigheter en gang i framtida - det går nok ikke lang tid - skal reise en statue av Usain Bolt, trenger du ikke være rakettforsker for å gjette hvordan den kommer til å bli seende ut. Foto: REUTERS Vis mer

Ga Ronaldo råd
Gårsdagens Madrid-visitt var ikke Bolts første møte med Cristiano Ronaldo. Før serieavslutningen før sommeren troppet han nemlig opp på Uniteds treningsfelt utenfor Manchester og han benyttet anledningen til å gi Ronaldo noen tips.

- Han spurte meg om løping, og jeg fortalte ham at grunnen til at han har problemer er at når han når toppfarten, tipper han litt over.

Bolt forklarte Ronaldo hvordan han skulle få tyngdepunktet over standfoten, og mente det skal få fart på angriperen.

- Da vil han holde seg oppreist, og han vil løpe fort over lengre distanser, sa sprintkongen.

Ringte Ferguson
Selv om Ronaldo nå har dratt fra favorittklubben til Bolt er ikke sprinteren bekymret.

UNITED-SUPPORTER: Usain Bolt på Old Trafford under 16. mai-kampen mot Arsenal forrige sesong. Foto: EPA
UNITED-SUPPORTER: Usain Bolt på Old Trafford under 16. mai-kampen mot Arsenal forrige sesong. Foto: EPA Vis mer

- Jeg er litt skuffet over at han forlot klubben. Han er definitivt en stor spiller, men jeg er ikke bekymret. Vi har fortsatt et godt lag, og jeg tror vi kommer til å gjøre det bra i år. Alex Ferguson er en veldig god manager, sier han.

Bolt virket derimot litt småbekymret i forkant av Uniteds kamp mot Wigan forrige helg, for før kampstart ringte til Ferguson.

- Jeg sa at tap ikke var et alternativ. Han snakket med gutta, og de visste hva jeg mente, og fikset det, sier Bolt

TROR PÅ NYTT GULL: Usain Bolt tror Manchester United tar gull i år også, selv om han ble skuffet da Cristiano Ronaldo forsvant. Foto: REUTERS
TROR PÅ NYTT GULL: Usain Bolt tror Manchester United tar gull i år også, selv om han ble skuffet da Cristiano Ronaldo forsvant. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling