Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bolt jogget seg til semifinale

Blake og Powell også videre.

JOGGET: Usain Bolt hadde full kontroll på sitt heat, og jogget seg til semifinale. Foto: AP Photo/Martin Meissner/NTB Scanpix
JOGGET: Usain Bolt hadde full kontroll på sitt heat, og jogget seg til semifinale. Foto: AP Photo/Martin Meissner/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Usain Bolt tok seg enkelt til semifinale i 100 meter sprint i dag. Til tross for at han snublet litt i starten, gikk han enkelt videre.

- Jeg fikk et galt steg og snublet litt i starten. Det gjorde ikke så mye, men det var greit at det skjedde nå, sa en smilende Bolt etter at første runde var unnagjort, ifølge NTB.

Bolt løp på tiden 10.09, og vant det fjerde heatet foran Daniel Bailey (Bermuda) og James Dasaolu (Storbritannia).

- Dette gikk som ventet. Jeg løp bra, men det er ingen overraskelse, for det har gått bra for meg på trening i det siste. Reaksjonen min var god i dag, så nå ser jeg bare fram til å løpe søndagens semifinale. Dette ser bra ut, slo Bolt fast.
Asafa Powell, Yohan Blake og Tyson Gay tok seg også videre til semifinale. De vant alle sine heat, og tok seg enkelt til semifinale.

- Jeg tok det lett i dag, og løpet var enkelt, men det var også planen, for jeg skulle ikke bruke mye krefter på denne første runden. Dette løpet var mest for å komme i gang, og jeg synes jeg løp bra og kom i gang på en god måte, sa Powell.

Hjemmefavoritt Dwain Chambers vant det siste på 10,02. Det ble altså tre heatseirer hver til USA og Jamaica, ett til Storbritannia, skriver NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media