Bolt kan være klar for Bislett Games

- Vi har store nyheter, sier stevnesjef Steiner Hoen.

PÅ VEI TIL OSLO: Stevnesjef for Bislett Games, Steinar Hoen, har lovet at Usain Bolt vil komme til Oslo i løpet av kort tid. Nå har han trolig sikret seg jamaicaneren til stevnet 9. juni. Prislappen ligger trolig på godt over halvannen million kroner. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
PÅ VEI TIL OSLO: Stevnesjef for Bislett Games, Steinar Hoen, har lovet at Usain Bolt vil komme til Oslo i løpet av kort tid. Nå har han trolig sikret seg jamaicaneren til stevnet 9. juni. Prislappen ligger trolig på godt over halvannen million kroner. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For Bislett-general Steinar Hoen har det lenge vært en drøm å få verdens raskeste mann - Usain Bolt - til Bislett Games.

Nå kan drømmen ha blitt realitet.

I en pressemelding sendt ut i dag tidlig opplyser Bislett Alliansen at de har «store nyheter» å presentere angående Diamond League-stevnet i Oslo 9. juni.

- Nyheten medfører at både norsk og internasjonal sportspresse vil ha sine øyne rettet mot Bislett på stevnedagen, skriver de.

Lovet Bolt i august Med slike formuleringer er det vanskelig å se hvilke andre utøvere enn Usain Bolt det siktes til - men stevnesjef Hoen henviser bare til pressekonferansen som starter 13.30.

- Du får tolke ordlyden som du vil. Jeg kan ikke si annet enn at du vil angre hvis du ikke tar turen, sier han til Dagbladet.

Usain Bolt har aldri løpt på Bislett før. I august i fjor lovet imidlertid Hoen at det bare var et spørsmål om tid før 24-åringen gjestet den norske hovedstaden.

- Bolt er vår førsteprioritet med tanke på Bislett Games neste sommer, og jeg mener sjansen for at han kommer er rimelig stor. Og kommer han ikke da, så er jeg bortimot 100 prosent sikker på at han kommer i OL-sesongen 2012, sa Hoen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer