Bolt lover gode tider i London

Vil lade opp til Berlin-VM.

LADER OPP: Usain Bolt vil lade opp skikkelig til VM i Berlin i august. Derfor lover han gode tider i helgens London Grand Prix. Her fra Golden League-stevnet i Paris. Sebastien Berda / AFP.
LADER OPP: Usain Bolt vil lade opp skikkelig til VM i Berlin i august. Derfor lover han gode tider i helgens London Grand Prix. Her fra Golden League-stevnet i Paris. Sebastien Berda / AFP.Vis mer

Verdens raskeste mann lover raske tider i helgens London Grand Prix. Usain Bolt vil bevise at han er best i verden før VM går av stabelen.

VM holdes i Berlin i august.

Bolt står ikke som regjerende mester, men vant OL-gull på 100- og 200 meter i Beijing i fjor, i tillegg til stafetten. På samtlige distanser satte han verdensrekord.

Men bak lurer Tyson Gay og Asafa Powell, som begge har levert gode tider i år. Bolt vil bruke Grand Prix-stevnet i London til å vise hvem som er VM-favoritt.

- Jeg ser fram til å løpe i London fordi det er her jeg har basen min. I tillegg kommer det til å være mange jamaicanere her. Fansen kommer til å lage bråk, og det vil hjelpe meg, sier Bolt.

(NTB)