KUNNE GÅTT GALT: Usain Bolt ble truffet av en mann på Segway etter å ha tatt gull på 200-meteren. Heldigvis ble ikke sprinteren skadet. Foto: Scanpix
KUNNE GÅTT GALT: Usain Bolt ble truffet av en mann på Segway etter å ha tatt gull på 200-meteren. Heldigvis ble ikke sprinteren skadet. Foto: ScanpixVis mer

Bolt påkjørt av kameramann på Segway etter nytt gull

- Han forsøkte å drepe meg!

(Dagbladet): Usain Bolt løp inn til sitt 10. VM-gull da han knuste konkurrentene og vant 200-meteren under det pågående mesterskapet i Kina.

Etterpå feiret jamaicaneren i kjent stil sammen med tilskuerne på «Fugleredet», men midt under æresrunden ble han plutselig påkjørt av en kameramann på Segway.

- Han forsøkte å drepe meg! Jeg vet ikke hva som skjedde. Det var liksom sånn: «Du vinner for mye - ta ham ut» spøker Bolt overfor BBC.

Kunne gått galt TV-bilder som nå sirkulerer på nettsamfunnet Twitter viser at fotografen mister kontrollen på kjøretøyet etter at det tar borti en kant langs parketten.

Det får Segwayen, med kameramannen oppå, til å endre retning og suse inn i Bolt bakfra. Sprinteren feies umiddelbart over ende, men reiser seg etterpå opp og ser ut til å ta hendelsen med et smil.

Heldigvis endte sammenstøtet godt for Bolt, som tilsynelatende ikke pådro seg noen skader.

Årsbeste Under dagens løp viste Bolt seg igjen som verdens desidert beste sprinter. Med tiden 19,55 vant han ikke bare gull og parkerte Justin Gatlin, men han noterte seg også for årsbeste i verden på 200-meter.

- Som du vet, så betyr dette mye for meg. Det er en stor greie. Jeg er glad for å ha vunnet ti gullmedaljer. Jeg kan ikke forklare det. Det er hardt arbeid, jeg har vært dedikert til sporten. Spesielt denne sesongen hvor mange mennesker har tvilt på meg og sagt at jeg ville tape, sier Bolt til BBC.