VENDER HJEMOVER: Usain Bolt løp inn til seieren med 9,48 sekunder i Paris i går. Nå reiser han hjem for å trene og rehabilitere kroppen. Foto: Boris Horvat / AFP.
VENDER HJEMOVER: Usain Bolt løp inn til seieren med 9,48 sekunder i Paris i går. Nå reiser han hjem for å trene og rehabilitere kroppen. Foto: Boris Horvat / AFP.Vis mer

Bolt reiser hjem til Jamaica

For å trene og styrke akillessenen.

|||Usain Bolt reiser rett hjem til Jamaica for å trene og styrke akillessenen etter seieren over Asafa Powell på 100 meteren i Paris.

Bolt løp inn til seieren med 9,84 sekunder i Paris, men han slet med å holde Powell bak seg til det gjensto 20 meter å løpe.

Den dobbelte verdensrekordholderen virket ikke å være i sin beste form.

- Jeg er fornøyd med at jeg kom meg gjennom denne 100 meteren som vinner uten at jeg pådro meg skader, sa Bolt etter seieren på Stade de France i Paris.

- Likevel innser jeg at jeg trenger litt mer trening, og jeg må bli sterkere. Derfor tar jeg to uker hjemme i Jamaica nå. Jeg kommer til å bruke mye tid i gymmen, og det bør være nok til at jeg kommer tilbake til Europa i mye bedre form, mente Bolt før han forlot Paris for denne gang.

Bolt sa også at han trodde Powell hadde ham etter at 50 meter var løpt, men han tok seg sammen og slo landsmannen med sju hundredeler.

- Vanligvis er de siste 50 meterne den beste delen av 100 meteren for mitt vedkommende. Det fikk jeg ikke vist her i Paris, sa Bolt.

(NTB)