Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bolt ringte Ferguson før Wigan-kampen

- Sa at tap ikke var et alternativ.

UNITED-FAN: Usain Bolt er kjent som en lidenskapelig United-fan. Da supersprinteren overvar en kamp mot Arsenal flyttet han seg fra direktørboksen for å sitte med spillerne. foto: Magi Haroun / EPA.
UNITED-FAN: Usain Bolt er kjent som en lidenskapelig United-fan. Da supersprinteren overvar en kamp mot Arsenal flyttet han seg fra direktørboksen for å sitte med spillerne. foto: Magi Haroun / EPA. Vis mer

(Dagbladet.no): Supersprinter Usain Bolts lidenskap for Manchester United er en dårlig bevart hemmelighet.

Friidrettstjernen har deltatt på United-trening, hjulpet Cristiano Ronaldo med sprinttrening, og kritisert portugiseren kraftig i ettertid.

Da United gikk på en nær sjokkartet smell mot Burnley, ble det for mye for United-tilhengeren. Men i motsetning til den jevne supporter, har Bolt en direktelinje der han kunne lufte sin frustrasjon overfor dem som bestemmer i klubben.

Derfor bestemte supersprinteren seg for å forsikre seg mot en ny fadese, og ringte sir Alex Ferguson personlig. Det forteller han i et intervju med BBC Radio Five Live.

I samtalen opplyste Bolt skotten om at et nytt nederlag ikke var akseptabelt.

- Jeg sa at tap ikke var et alternativ, sier Bolt til BBC.

- Han snakket med gutta, og de visste hva jeg mente, og fikset det, sier Bolt, som er en United-fan av det optimistiske slaget.

Sprinteren er sikker på at United forsvarer fjorårets ligagull.

Årsaken til det heter Wayne Rooney.

- Rooney er en fantastisk type som kommer til å lede oss til mesterskapet i år. Han er vår leder i år, og vil klare jobben utmerket, sier Bolt.

TROR PÅ TITTELFORSVAR: Usain Bolt tror Manchester United er i stand til å forsvare dette trofeet når kalenderen viser mai 2010 på tross av at Cristiano Ronaldo er borte. Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
TROR PÅ TITTELFORSVAR: Usain Bolt tror Manchester United er i stand til å forsvare dette trofeet når kalenderen viser mai 2010 på tross av at Cristiano Ronaldo er borte. Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Invitert av Real
På tross av at Bolt til stadighet har erklært sin kjærlighet til Manchesters røde djevler, kjemper også Real Madrid om jamaicanerens gunst.

Den spanske hovedstadsklubben har tidligere invitert ham på besøk uten at han dukket opp.

Nå prøver de igjen og kan friste Bolt med en plass  i presidentboksen på Santiago Bernabeu under kampen mot Deportivo, melder sportsavisa AS.

Det er ikke kjent om Bolt har takket ja til invitasjonen.

BLE OPPRINGT: Sir Alex Ferguson fikk telefon fra supersprinter Usain Bolt. Foto: Tim Hales / AP.
BLE OPPRINGT: Sir Alex Ferguson fikk telefon fra supersprinter Usain Bolt. Foto: Tim Hales / AP. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling