Bolt sa ja til en «selfie» med sikkerhetsvaktene. Like etterpå fikk de fyken

- Fjernet fra sine roller.

FORBUDT: Tre sikkerhetsvakter ved Samveldelekene i Skottland mistet jobben sin ved arrangementet etter at de spurte Usain Bolt om de kunne ta en selfie sammen med ham. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB SCANPIX
FORBUDT: Tre sikkerhetsvakter ved Samveldelekene i Skottland mistet jobben sin ved arrangementet etter at de spurte Usain Bolt om de kunne ta en selfie sammen med ham. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): I disse dager går Commonwealth Games, eller Samveldelekene, av stabelen i Glasgow i Skottland, og Usain Bolt er også på plass.

Verdens raskeste mann benyttet torsdagen til en treningsøkt da tre sikkerhetsvakter ved arrangementet kom bort til ham, og spurte om det var greit at de tok et bilde med verdensstjernen.

Bolt sa at det var helt greit, men nå viser det seg at de tre vaktene ikke lenger får fortsette å jobbe med lekene. Det skriver engelske Telegraph.

- Sword Security kan bekrefte at tre ansatte hos oss har blitt fjernet fra rollene sine ved Lesser Hampden-treningsfeltet etter at de har brutt betingelser i ansettelsesforholdet sitt, heter det i en pressemelding fra selskapet.

De tre mister riktignok ikke jobben i selskapet, men må altså finne seg i å være ganske mye lenger unna de store stjernene etter det lille opptrinnet.

- Sword Security er her for å forsikre oss om at utøvernes privatliv er respektert og beskyttet opp mot og under konkurranser, heter det videre i pressemeldingen.

I etterkant av hendelsen har de 15 000 frivillige i Glasow fått en streng påminnelse om at de må forholde seg profesjonelle til enhver tid, og ikke henvende seg til utøverne.

Ikke engang om han heter Usain Bolt.