Usain Bolt trener med Strømsgodset

Bolt straffet på Godset-trening

Usain Bolt tok sin straff etter at han havnet på det tapende laget under Strømsgodsets fotballtrening.

FULLTREFFER: Usain Bolt (lengst til høyre) fikk en ball rett i skinka da taperlaget skulle straffes. Foto: Håkon Østmoe Brandsnes / Dagbladet
FULLTREFFER: Usain Bolt (lengst til høyre) fikk en ball rett i skinka da taperlaget skulle straffes. Foto: Håkon Østmoe Brandsnes / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): Den tredje treningen til Usain Bolt på Marienlyst stadion ble svært innholdsrik for Strømsgodset-spillerne.

Først fikk de løpe om kapp med tidenes raskeste mann.

Strømsgodset-spillerne spilte også fem interne treningskamper, der det tapende laget skulle straffes da treningen var over.

Dermed måtte Usain Bolt og åtte andre Godset-spillere stille seg i mål med rumpa som målskive for det vinnende laget, som fikk inn noen solide fulltreffere - også på Bolt.

- Jeg vet ikke hvem som traff. Vi skjøt samtidig. Det var kaos. Det var moro, sier en lattermild Mustafa Abdellaoue til Dagbladet.

- Han fikk velge straffen før vi begynte. Også havnet han da på taperlaget. Da ble det straff, sier Jonathan Parr til Dagbladet.

Løpeduell

Få minutter tidligere hadde Godset-spillerne løpt om kapp med Usain Bolt, som innehar verdensrekorden på 100- og 200 meter.

- Jeg vant. Vi skulle ha en liten duell med de fleste på laget. Da så jeg sjansen til å starte litt før ham. Da vant jeg. Jeg er ganske fornøyd med det, sier Abdellaoue.

- Det er fint å ha på CV-en. Det er bare å skryte av det. Jeg er egentlig ganske kjapp, fortsetter Godset-spissen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer