IKKE FRIDD? Usain Bolts agent hevder det ikke er sant at sprinteren har fridd til kjæresten, slik et bilde i sosiale medier antyder. Nå går også stjernen selv ut. Foto:  XPOSUREPHOTOS.COM 
IKKE FRIDD? Usain Bolts agent hevder det ikke er sant at sprinteren har fridd til kjæresten, slik et bilde i sosiale medier antyder. Nå går også stjernen selv ut. Foto:  XPOSUREPHOTOS.COM  Vis mer

Usain Bolt og private bilder:

Bolt ut mot ryktene: - Hvis du tror på det, så kjenner du ikke oss

Agent hevder noen har tuklet med Bolts private bilde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Usain Bolt (30) er klodens raskeste mann, men i det siste har det blitt spredd et bilde av Bolt og kjæresten Kasi Bennett i sosiale medier, der Bolt angivelig har fridd.

Problemet er bare at budskapet - teksten som angivelig er fra bildetjenesten Snapchat - er falsk.

<strong>FALSK:</strong> Teksten på dette bildet er ikke et budskap fra Usain Bolt, hevder agenten. Teksten antyder at Bolt har fritt til kjæresten.
FALSK: Teksten på dette bildet er ikke et budskap fra Usain Bolt, hevder agenten. Teksten antyder at Bolt har fritt til kjæresten. Vis mer

Det hevder Bolts agent Ricky Simms:

- Bildet er ekte. Men teksten som er falsk, sier Simms til nettstedet TMZ.

Bolt selv har onsdag ettermiddag publisert et bildet av seg selv og kjæresten på Instagram, der han tar avstand fra ryktene.

- Hvis du tror på det som skrives, så kjenner du ikke oss, skriver Bolt, litt kryptisk.

Sprinteren fra Jamaica tok tre gull i Rio-OL: På 100 meter, 200 meter og stafett. Dermed avsluttet Bolt med ni OL-gull i løpet av tre mesterskap.

- Jeg er bare lettet. Nå har det skjedd. Jeg er glad, stolt over meg selv. Drømmen er blitt virkelighet. Det er ekte, og jeg ser på det som en fullbyrdelse, sa sprintkongen, etter sin siste OL-øvelse.

HVEM VINNER?: Anthony Brooks ville se om han klarte å være raskere på å løse Rubiks kube enn Usain Bolt som løper 100-meterfinalen i OL i Rio. Video: YouTube/Anthony Brooks via Storyful Vis mer

Men etter OL har det stormet rundt 30-åringen.

Først ble han fanget opp sammen med den brasilianske studenten Jady Duarte (20), som hadde publisert intime bilder av Bolt og seg selv.

Så kom de nylige ryktene om Bolts frieri til kjæresten.

If you believe what you read, then you don't know us. 🤘🏿🤘🏿@Kasi.b

A photo posted by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer