Bolt vant i regnet på 10 blank

Vanskelige værforhold i Toronto.

VÅTT: Regnet gjorde sitt til at Usain Bolt ikke var i stand til å klokke inn til noen topptid i sin første store 100 meter denne sesongen, men jamaicaneren vant likevel komfortabelt i Toronto.Foto: SCANPIX/AP Photo/The Canadian Press, Frank Gunn
VÅTT: Regnet gjorde sitt til at Usain Bolt ikke var i stand til å klokke inn til noen topptid i sin første store 100 meter denne sesongen, men jamaicaneren vant likevel komfortabelt i Toronto.Foto: SCANPIX/AP Photo/The Canadian Press, Frank GunnVis mer

|||Usain Bolt løp inn til seier i sin første store 100 meter for sesongen torsdag, men dårlige værforhold gjorde at tiden ikke var mye å skryte av.

Bolt krysset målstreken på 10,00 sekunder i regnværet i Toronto. Det er 0,21 sekunder bak verdensrekorden hans fra Beijing-OL.

- Det føltes bra. Jeg synes jeg kunne ha gjort det litt bedre, men det er greit for meg, sa Bolt.

To ganger ble det blåst for tjuvstart, og den siste gangen ble Marvin Anderson diskvalifisert. Amerikaneren Shawn Crawford, sølvvinner i Beijing-lekene, ble nummer to med tiden 10,25. Ivory Williams ble nummer tre. Han løp på 10,28.

Bolt sesongåpnet med 9,93 i et stevne på Jamaica i mars, men måtte trekke seg fra et stevne i Kingston i mai etter at han var i en bilulykke.

(NTB)