Bolt vil prøve seg som fotballspiller

- Har lyst til å se om jeg kan klare det.

GOD MED BALL? Sprinteren Usain Bolt var nylig å se på tribunen under byderbyet mellom Inter og Milan på San Siro i Milano. Fotballsupporteren drømmer om å få sjansen som spiller selv, aller helst i England og Manchester United. Foto: Scanpix/EPA/DANIEL DAL ZENNARO
GOD MED BALL? Sprinteren Usain Bolt var nylig å se på tribunen under byderbyet mellom Inter og Milan på San Siro i Milano. Fotballsupporteren drømmer om å få sjansen som spiller selv, aller helst i England og Manchester United. Foto: Scanpix/EPA/DANIEL DAL ZENNARO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den jamaicanske supersprinteren Usain Bolt har en drøm om å bli profesjonell fotballspiller, helst for Manchester United, når han avslutter friidrettskarrieren.

- Jeg vil gjerne prøve å bli profesjonell (fotballspiller) på slutten av karrieren, innrømmet den tredobbelte olympiamesteren overfor franske Canal+.

- Jeg gir meg med friidrett når jeg er 30. Hvis jeg får sjansen til å spille for et lag, selv hvis det bare var for en av de mindre engelske eliteserieklubbene eller i lavere divisjoner, har jeg lyst til å se om jeg kan klare det.

- Dette har jeg hatt lyst til lenge. Jeg vil gjerne prøve og se om jeg kan bli god, sa Bolt.

Han har ikke lagt skjul på at hans sympatier ligger hos Manchester United. Verdensrekordholderen på 100, 200, og 4 x 100 meter innrømmer at den store drømmen er å spille sammen med idolene på Old Trafford.

- Å spille sammen med Wayne Rooney og lagkameratene ville vært en ære for meg. Jeg ble veldig beæret da jeg møtte dem for første gang. Det var overraskende at de visste hvem jeg var. Det var helt fantastisk for meg, sa Bolt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer