Bolton-keeperen sørget for at Liverpool må ut i omkamp

I FA-cupen.

OMKAMP: Brendan Rodgers og Liverpool må ut i omkamp etter bare å ha greid uavgjort mot Bolton lørdag. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
OMKAMP: Brendan Rodgers og Liverpool må ut i omkamp etter bare å ha greid uavgjort mot Bolton lørdag. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Liverpool - Bolton 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Etter dagens cupbomber var det vanskelig å forutse hva man skulle forvente da Liverpool tok imot Bolton på Anfield.

Uansett: Liverpool måtte kunne se seg å være favoritter mot Championship-laget Bolton.

Merseyside-laget hadde store sjanser, men fikk aldri scoringen som ville sendt dem videre i FA-cupen. Istedet blir det et returoppgjør i starten av februar.

- Koste meg - Det var en god kamp. Jeg koste meg, det var god atmosfære og begge lag spilte bra. Jeg synes vi var kjempebra. Vi gjorde alt unntatt å score. Jeg er veldig stolt av laget. Vi banket på døren, men keeperen gjorde noen gode redninger, sier Brendan Rodgers til BBC etter kampen.

Han fortsetter:

- Det er ingen lag i dette landet som er enkle å møte. Du så reslutater i dag der gode lag gikk ut. Folk så på dette og trodde kanskje at Bolton kunne vinne, men vi forsvarte oss godt og skapte sjanser. Jeg kan ikke klage, selvtilliten og alt var bra, vi fikk gode rom men det siste lille var ikke tilstede.

Presset Lagene gikk målløse i garderoben til pause. Men det var Liverpool som hadde styrt og hatt de største sjansene mot et Bolton som gjorde sakene sine godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.