Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bolton-keeperen sørget for at Liverpool må ut i omkamp

I FA-cupen.

OMKAMP: Brendan Rodgers og Liverpool må ut i omkamp etter bare å ha greid uavgjort mot Bolton lørdag. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
OMKAMP: Brendan Rodgers og Liverpool må ut i omkamp etter bare å ha greid uavgjort mot Bolton lørdag. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer

• Liverpool - Bolton 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Etter dagens cupbomber var det vanskelig å forutse hva man skulle forvente da Liverpool tok imot Bolton på Anfield.

Uansett: Liverpool måtte kunne se seg å være favoritter mot Championship-laget Bolton.

Merseyside-laget hadde store sjanser, men fikk aldri scoringen som ville sendt dem videre i FA-cupen. Istedet blir det et returoppgjør i starten av februar.

- Koste meg - Det var en god kamp. Jeg koste meg, det var god atmosfære og begge lag spilte bra. Jeg synes vi var kjempebra. Vi gjorde alt unntatt å score. Jeg er veldig stolt av laget. Vi banket på døren, men keeperen gjorde noen gode redninger, sier Brendan Rodgers til BBC etter kampen.

Han fortsetter:

- Det er ingen lag i dette landet som er enkle å møte. Du så reslutater i dag der gode lag gikk ut. Folk så på dette og trodde kanskje at Bolton kunne vinne, men vi forsvarte oss godt og skapte sjanser. Jeg kan ikke klage, selvtilliten og alt var bra, vi fikk gode rom men det siste lille var ikke tilstede.

Presset Lagene gikk målløse i garderoben til pause. Men det var Liverpool som hadde styrt og hatt de største sjansene mot et Bolton som gjorde sakene sine godt.

Liverpool fortsatte presset i andre omgang, men gang på gang var keeper Adam Bogdan i veien. Det samme gjorde han ved flere viktige anledninger, og må kunne sies å ha reddet et uavgjort-resultat for gjestene.

Liverpool ropte på straffe da Raheem Sterling ble felt i Boltons 16-meter etter femti minutter. Dommeren vinket spillet videre.

Heskey tilbake Blant høydepunktene var den tidligere Liverpool-stjerna Emile Heskeys retur til Anfield. Briten har blitt 37 år, og har spilt i Bolton siden fjoråret.

- Fansen var alltid fantastisk mot meg på Anfield. Jeg håper jeg får en bra mottakelse på lørdag. Jeg vet at bare det å være der igjen, vil bringe det beste fram i meg, sa Emile Heskey foran oppgjøret.

Han fikk ikke til de store tingene på Anfield, og ble byttet ut etter en snau time. Det til full applaus fra hele stadion.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media