Bolton og Charlton ute etter Kwarasey

Godset kan miste målvakten.

INTERESSE: Strømsgodsets keeper Adam Larsen Kwarasey er ønsket av flere klubber, ifølge lokalavisa.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
INTERESSE: Strømsgodsets keeper Adam Larsen Kwarasey er ønsket av flere klubber, ifølge lokalavisa. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Strømsgodsets suksess blir lagt merke til. Målvakten Adam Larsen Kwarasey kan forsvinne i løpet av sommeren, skriver Drammens Tidende.

Fra før er det klart at Mohammed Abu reiser tilbake til Manchester City, mens Alfred Sankoh ikke aksepterer betingelsene i en ny kontrakt. 24 år gamle Kwarasey har imponert denne sesongen. Engelske Charlton vurderer å legge inn bud på Oslo-gutten.

Tyrkiske Kayserispor tar turen til Drammen når SIF møter Hønefoss i helgen. I tillegg skriver DT at også Bolton vurderer Kwarasey, som har 14 landskamper for Ghana.

Kasimpasa, også det en tyrkisk klubb, har også følere ute. Det samme gjelder klubber fra nederlandsk fotball.

- Jeg merker at det er større interesse enn noen gang, og jeg må jo si at det er gøy. Flere klubber spør og flere klubber ser meg i kamp, men jeg har ikke lagt meg så mye opp i hvem de er. Jeg vet bare det er klubber fra England, Nederland og Tyrkia, sier sisteskansen til Drammens Tidende.

Han har kontrakt ut 2013, men sier han håper Godset virkelig vil vurdere et salg i sommer skikkelig dersom det dukker opp et bud. Sportssjef Jostein Flo sier SIF ikke har fått en konkret henvendelse på keeperen.

(NTB)