Bolton opp på tredje

Snøyt West Ham for alle poengene.

(Dagbladet.no): West Ham-Bolton 1-2.

Proppfulle av selvtillit uten tap etter comebacket i Premier League, tok West Ham imot Bolton. Og det var hjemmelaget som styrte kampen fullstendig i første omgang.

En som foreløpig ikke virker like selvsikker i det øverste selskapet, er Hammers-spissen Marlon Harewood. Han løftet ballen høyt over da han ble spilt fri bak Hammers-forsvaret, og breisidet den utenfor etter god tilrettelegging fra Sheringham rett før pause.

I tillegg reddet Bolton-keeper Jussi Jääskelainen et godt skuddforsøk fra Yossi Benayoun, skriver BBC.

West Ham fortsatte kjøret i andre omgang, men ble rystet da innbytter Ivan Campo banket ballen i tverrliggeren fra nesten 30 meter.

Minutter seinere var det Jay-Jay Okocha som klinket til på en retur etter en corner, men West Hams mann på bakerste stolpe reddet skuddet. West Ham fikk aldri klarert før Kevin Nolan fikk slengt fram et langt bein og pirket inn 1-0 til gjestene.

Teddy Sheringham traff tverrliggeren, og Nigel Reo-Coker hadde en sjanse som ble reddet, men i stedet for utlikningen var det Bolton-veteranene som slo til igjen på en kontring.

Okocha spilte fri Ivan Campo, og spanske krølltoppen var iskald alene med Roy Carroll. 2-0 med fem minutter igjen å spille.

Sheringham fikk omsider redusere - fra straffemerket etter at Hayden Mullins ble felt - men for seint til at West Ham kunne redde poengene.

Bolton var også motstander sist West Ham tapte i Premier League. Dagens seier bringer Sam Allardyces menn opp på tredjeplass på tabellen.

B FOR BOLTON: Det ble borteseier på Upton Park i dag. West Ham og Yossi Benayoun (t.v.) ble snytt for alle poengene av Bolton, her ved Kevin Nolan (t.h.) og El Hadji Diouf (bak).