- Bolton vil bytte Braaten mot Elmander

Legger til 120 mill.

(Dagbladet.no): Daniel Braatens Bolton-mareritt kan nærme seg slutten, dersom Bolton-manager Gary Megson får det som han vil, skriver Daily Mail og flere britiske medier.


Ifølge avisa planlegger Megson å sette ny overgangsrekord i klubben med et bud på drøye 120 millioner for den svenske EM-deltakeren Johan Elmander, som holder til i franske Toulouse.

Den franske klubben skal i tillegg til millionene ønske seg Daniel Braaten i retur.


Daily Mail skriver at Bolton-manageren hadde samtaler med Elmander denne helga, og at styreformann Phil Gartside flyr til Frankrike for å fullføre handelen i dag.

Daniel Braaten har fått svært lite tillit i Bolton etter at Gary Megson tok over klubben, og ønsker seg vekk.


- Han må være i en liga som holder et høyt, internasjonalt nivå. Men det må også være en klubb der han naturlig forsterker en ellever. Jeg kan si så mye som at jeg er i Toulouse. Utover det vil jeg ikke kommentere noe, sa Braatens agent Stig Lillejord til VG tidligere i måneden.

Nordmannen fikk to kamper for Bolton etter at laget skiftet trener i fjor.

SPILLESUGEN: Boltons managerbytte ble langt fra lykkelig for Daniel Braaten. Nå kan Frankrike være neste stopp. Her i en sjelden opptreden i Bolton-drakt, og i duell med Bayerns Lucio. Foto: AFP/SCANPIX
SPILLESUGEN: Boltons managerbytte ble langt fra lykkelig for Daniel Braaten. Nå kan Frankrike være neste stopp. Her i en sjelden opptreden i Bolton-drakt, og i duell med Bayerns Lucio. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer
- Bolton vil bytte Braaten mot Elmander
TIL ENGLAND? Det ble til slutt et skuffende EM for Johan Elmander og Sverige, men nå kan spissen være på vei mot nye eventyr i Premier League.